VILL!!!!

Vill ha förändring NU!!! Men som det sägs, Rom byggdes inte på en dag.....Synd att det inte gjorde det, för då kanske saker och ting skulle hända lite fortare! :) Tyvärr lär jag nog få vänta.... Fick dock ett tips av en vän på FB idag osm jag garanterat ska kolla upp. Allt för att få hjulen i rullning snabbare!
Nu skriver jag i gåtor igen, men vill inte basunera ut saker och ting riktigt än. Iofs, inte många som läser min blogg, så egentligen spelar det ju ingen rulle!! :)

Förändring ja.......Vad ska krävas för att orka????? Vad ska behöva hända för att fixa det???? Inte vet jag, inget biter ju på mig verkar det som.......Jag vill så mycket, kanske för mycket.......
Nä, det jag vill ska hända nu är ett positivt svar och ett möte!!! Så att moroten är fixad! Kanske det går lättare då? Hoppas ialf på det! :)

TGIF kan jag oxå meddela! Visserligen kort-vecka på jobbet tack vara ofrívilligt hemmavarande pga elak förkylning, men det är ändå himla skönt att det är fredga! :)
Fedagsmyset lyser däremot med sin frånvaro! :) Mannen i mitt liv "bad" om att få spela lite på nätet med bästisen tidigt eftersom han ska jobba senare........Snäll som man är så sa man ju ja! :)
Så nu sitter vi här framför varsin dator och dum-glor! :)

Borde egentligen fixa till lite mat, men jag orkar f-n inte! :( Känns sådär att "börja om" när man kommer hem. Stått med mat upp till armvecken hela dagen känns det som! :) Så jag är latare än latast ikväll! Händer ju tyvärr ganska så ofta, men, men.......;)

Imorgon bär det av på roadtrip igen! Nu styr jag kosan mot Gävle och Skutskär! Line på G naturligtvis! :)
Håller tummar och tår för vackert väder och medvind både dit och hem! :) Vore väl bara för tarvligt och j--ligt om det skulle bli snöstorm...........Bläääääääää.......

Dags att packa väskan!! :)



Ja, förresten, en sak till! Det här med lösenordskydd gick inget vidare, så jag fortsätter att blogg för öppna fönster en stund till! :)

Borttaget inlägg....

Valde att att bort mitt förra inlägg, rädd att trampa på för många tår....
 
Kommer from måndag 6/12 att lösenordsskydda min blogg.
Vill du fortsätta läsa vad jag skriver så är det bara att be om lösenordet. Kontakta mig via Facebook eller mail [email protected]

Må väl där ute i världen!