Inte som man tänkt sig........

Nope, den här dagen blev inte som jag tänk och planerat!:( Lite sur för det är jag allt!!
Började bra men slutade illa!!:)

Var idag uppe med tuppen, intog frukost och piller och for sedan ner på stan för lite nagelfix hos goa Sussie.
Pratade bgort ca 1 timma hos henne, fick snygga (förtsärkta, ej tippar!!) naglar. Me like alot!! :) Är likosm jag i ett nötskal!!:)
For sedan, en aning stressad, till Bilprovningen  på Kungsängen för att ombesikta bilen. Denna gång blev det blankt papper!:) Yeej!!:)
Handlade sedan några grejer på Coop Extra och drog hemåt.
Kände mig lite stressad eftersom mit tidsschema spruckit! (Ovanligt va!!!) Skulle bli sen med lunchen!!:(
Men jag hann inte mer ärn komma innanför dörren hemma så satte helvetet igång!!:(
Ingen kramp denne gång utan m--svärk från down under!!!:(
Trodde jag skulle gå ihjäl av smärta!!! Pillade snabbt i mig en "oxe" men tron om att det skulle göra susen, men INGET hände!!!:( WTF tänkte jag då!!!??? De hjälpte ju sist!!!???
Snacka om att värken är EXTREM när inte ens snabbverkande morfin hjälper!!!! :(
Gick och la mig med värmedynan på magen. (Hur skönt är det på en skala 1-10 när det typ är 35 grader varmt ute!!!???)
Men inte f--n hjälpte det!!! Förtvivlad!!!:( Gäster kommer ca kl fyra och jag ligger däckad i sängen!!!! Vad göra??
Ja, tyvärr fanns det ingen anna råd än att ställa in!!:( Grymt ledsen och besviken blev jag!! Sett framemot att träffa brudarna och så går det inte!!!
Efter ett tag gav jag upp och knaprade i mig två panodil i hopp om att det kanske skulle lindra lite, men så blev inte fallet tyvärr!:(
Vid halv sex höll jag på att bli tokig!! Då hade jag haft ständig värk sedan klockan 12!!! JAG MÅSTE HA IPREEEEEN!!! NUUUUUUUUUUUUUUU!
Ringde då upp vårdavdelningen på Ersta och pratade med en sjuksköterska som sa att det var OK!!!:) Snabbt som ögat svalde jag en tablett och efter ca 30-40 minuter hade värken släppt efter!!! Thank GOD!!!! Tänk om jag ringt och frågat liiiiite tidigare!!!!????:) Ja, dumt huvud får hela kroppen lida för, så är det!!:)

Maten har funkat ap-dåligt idag! Kan verkligen inte äta när jag har så här ont i magen. Försökte att pilla i mig lite lunch vid tre-tiden, men fisk bara i mig hälften av min lilla portion!! Har nu ialf ätit en portion gröt och ska försöka att få i mig lite varm mat vid nio-tiden. Blir bara fem mål idag och det är INTE bra!! Dåligt med vatten har det blivit oxå...... Hatar verkligen den här tiden i  månaden!!!!:(

Igår var jag en sväng på jobbet och hälsade på. Skoj att träffa jobbarkompisarna! Måste nog åka dit en sväng nästa vecka för att checka av läget inför nät jag ska börja jobba. Varit borta så länge nu så man känner sig helt lost!!:) Men efter ett par dagar är man inne i ekorrhjulet igen!!:)

Telefontiden med läkaren gick bra tycker jag. Blir sjukskriven två veckor till för att inväta vad Ersta säger nästa vecka när jag ska på återbesök. Någon stor utredning tyckte han inte att vi skulle dra igång, utan avvakta. Och han har väl rätt!:) Men en viss oro kan jag inte låta bli att jag har........
Men peppar, peppar ta i trä, så har det varit helt ok senaste dagarn!:) Skööööönt!

Imorgon ska jag ge mig iväg på massage hos bästa Camilla. Ser framemot det MYCKET, för kroppen jäklas en del ibland!

Over and out for today!!

Lite trött, lite sliten, men ganska så glà endå!

Midsommar 2011 har nu passerat!
Aftonen firades i lugn o ro med familjen. Lagom mycket party!:)
Midsommardagen spenderades hos älskade mor och far.♥ En mysig dag! Träffade där även ytterligare delar av släkten och det var kul att ses. Lite kul när människor i min omgivning visar intresse för vad jag har gjort och vågar fråga om saker. Fick oxå fina kommentarer och det värmer i hjärtat!!♥

I övrigt har jag mått riktigt, riktigt bra!! Varit en sådan skön känsla i kroppen! Bara njutit av att inte ha ont!!
Men efter solsken kommer regn, så är det ju alltid!;) Haft lite bakslag idag och igår kväll. Någon form av krampliknande värk har smugit sig på ett par ggr. Illa!:( Hoppas verkligen att det bara är tillfälligt!
Rygg, axlar och bröstmuskler har börjat att jäklas kopiöst mycket oxå och det gör mig förgrymmad!!:(
Ligger på min Yantramatta flera ggr/dag just nu. Som tur är så gör den underverk och det lättar på värk och spänningar.
Var nog ett dumdristigt drag att lägga ner tryptizolmedecineringen innan op..... Måste nog påbörja den igen.....

Vågen ler mot mig och det gör mig så glad!!:)
Har sedan flytstart 2/5 nu tappat 14,8 kg därav 5,2 efter op!!:) Bra jobbat!! Klapp på axeln till mig!!
Väger mig nu 1 gång i veckan, på lördagar, och mer ska det INTE bli har jag bestämt mig för.
Borde nog mäta mig oxå....;) Slarvig med måttbandet, det har jag alltid varit när jag gått ner i vikt. Får nog ändra på det snarast!:)

Imorgon har jag telefontid med min läkare. Ska prata vidare om hur vi ska göra med mina kramper. Ska ialf be om mer sjukskrivning, måste få må BRA innan jag ska börja jobba. Hälsan går före ALLT annat!!
 Sen får vi se vad han tycker att vi ska göra. Jag tar mer än gärna en remiss till KIR bara för att få kolla upp så att allt är ok. Finns trots allt en viss oro....
Det har visserligen blivit mycket bättre, men verkar ju tyvärr inte helt ok efter vad som visat sig idag och igår kväll. Ja, ja, får se vad farbror doktorn tycker!:)

Som sagt, jag är lite trött och seg, men glà endå!! :)

Kärlek till alla!!♥♥

1 MÅNAD!!

Idag är det exakt en månad sedan jag gjorde min operation!! Vad tiden går!! Kan inte riktigt fatta det!!:)
Just nu, ca 16,30, för en månad sedan låg jag på uppvaket och mådde ganska så bra!:) Tyckte mest att det var tråkigt att inte ha någon att prata med!:)
Ja, det är helt otroligt vad mycket som hänt och vad mycket jag gått igenom. Har nog inte riktigt förstått den än.....;)
Hur mår jag idag då, 1 månad efter op kl 16,30??
Jag mår faktiskt riktigt bra! Det har varit en del motgångar, men jag tycker att jag tacklat dem ganska så bra.
Det som min kropp gått/går igenom är egentligen ganska så fantastiskt. Ni som läser kan ju bara föreställa er hur det varit, medans jag vet!:)
Det kanske inte är så konstigt att kroppen sätter sig på tvären och jäklas ibland, kanske inte så konstigt att man står still i vikt efter op när man vill rasa, det kanske inte är så konstigt att ork och lust inte infinner sig så fort som man vill, det kanske inte är så konstigt helt enkelt!
Min återhämtning har varit seg och långsam, och tidigare önskade jag inget hellre än att det skulle gå fort, lätt och kvickt. Men jag har lärt mig en hel del under resans gång..... Kanske är det så att min kropp behöver ta tid på sig? Och svaret på frågan är givetvis JA!! Jag har fått lära mig att slå ner på takten, lära mig att skynda långsamt och gilla läget. Så enkelt är det!
De dagar som jag bara kört på och struntat i kroppens signaler har inte blivit bra, men de dagar jag LYSSNAT har blivit desto bättre. Man vill så gärna att allt ska gå så fort, man vill skynda på! Men för mig har det inte funkat. Att jämföra sig med andra är något jag slutat med. Alla är vi individer och vi funkar olika både rent kroppsligt och psykiskt. Att gå ner snabbt i vikt är en del förunnat, men vad gör det om det tar lite längre tid för mig?? I början hade jag svårt att acceptera att det var så, men jag har återigen lärt mig jämns med resans gång. Att gå ner i vikt är ingen tävling! I vissa fall kan jag känna att det är så och det är jobbigt!
Jag tyckte att det var jobbigt att jag inte återhämtade mig lika snabbt som "alla" andra verkade att göra, Men so what egentligen!!?? Min kropp behövde lite mer tid bara, så enkelt var det!!
Jag som har en verktygslåda med diverse kognetiva verktyg, ska egentligen inte ha behövt känna så här, men när man är mitt uppe i någonting så är det förbannat svårt att fokusera. Men jag lär mig, jag lär mig...hela tiden....;)

Som sagt, idag är en riktigt bra dag och jag hoppas att den ska vara vändningen på allt!
Har idag ätit mitt första mål RIKTIG mat på 7 veckor!! Behöver jag säga att det var gudomligt gott!?:)
2 mosade nötköttbullar (hemlagade ska tilläggas), 1 mosad potatis, 1/2 dl kokta och mosade morötter och lite hemlagad brunsås stod på menyn. Lite potatis och grönsaker fick stryka på foten och bli kvar på tallriken när jag inte orkade mer. Har fått rådet att först och främst se till att få i mig proteinerna, och det gick bra!:)
Konstigt nog kände jag mig inte nervös när jag skulle sätta mig och äta, bara förväntans full!:) Och jag kan säga att det var gott, himelskt gott!:)

Har idag även unnat mig lite vila. Legat på min yantramatta i två omgångar och det är så skööööönt!! Spikmattan är fantastisk!! Just love it!!
På eftermiddagen trotsade jag regntunga skyar och blåsvarta moln och gick ut på en promenad. Var bara ute ca 30 minuter med det var underbart!! Kändes som om jag kunde gå hur långt som helst!! Härlig känsla!! så glad att ork och lust börjar leta sig tillbaka. Härligt!!
Imorgon ska jag åka till FysEtt och köpa mig ett årskort. 290 kr i månaden har jag banne mig råd med och enligt mig är det väl investerade pengar! Ska bli så skönt att komma igång och träna igen. Till en början ska jag ta det lugnt och bara åka dit och gå på bandet och kanske någon annan trampmaskin. men vartefter har jag tänkt att ta tag i styrketräningen igen. Saknar det!! Till hösten får det nog bli lite gruppträning igen!:)

Nu är det snart dags för mellis nr 3!!:)

Tjipp o hej på er!!