Stressad??!!

Just nu känner jag mig konstant stressad!!! På jobbet, hemma, på fritiden...... Vill mer än vad som funkar!! 
Varningsklockor klämtar förbrilt, men lyssnar jag?? Nix pix!! Är inne i någon form av förnekelse tror jag!! Kör på som om inget hänt! FEL, ja vet, men......
Jag som alltid sagt att jag är så sabla duktig på att lyssna på kroppen, ignorerar den nu totalt!;) VET precis hur jag ska göra, har bara glömt av det lite.....;)
Det är svårt när man vill så mycket! Vill hinna med massor!!! Vet ju att det inte funkar så, man kan INTE hinna med allt!!! Måste bara få min hjärna att fatta det!!
Kroppen har sagt ifrån på mer än ett sätt, jag menar hur tydligt kan det bli,  stressrelaterad bältros??? Behöver jag säga mer eller!?;)

Så fru Hellström, det är dax att tagga ner lite nu va!!!:)

Städning????

Att städa är bland det tråkigaste som finns!!! Att ha ett rent, fräscht och väldoftande hem är bland det bästa som finns!!! Med andra ord en ekvation som inte går att få ihop!!;)
Jag avskyr att städa, men älskar när mitt hem är rent och fint! Hur ska man lösa detta på bästa sätt???
Funderar starkt på att använda mig utav det välkända RUT-avdraget och betala för städning var 14:e dag!:) Vore väl inte så fel, eller????
Kan väl inte bli mycket bättre än att varannan fredag komma hem till ett skinande rent hem och bara få njuta utav helgen istället för att städa och röja!!??:) För mig känns det väldigt lockande!!
Visst, det kostar pengar, men det är nog banne mig värt de kronorna. Att slippa ha ångest och må dåligt över att  ha varken tid, lust eller ork till städning, skulle kännas som en befrielse!!!
Ja, jag vet, att inte orka städa = I-landsproblem, men det skiter jag i!!;)

Har igår och idag surfat runt lite på nätet på jakt efter billig och bra städhjälp. Kan lova att det är en djungel!!! 
Tog kontakt med en vän på FB som arbetar med just service och städning och fick ett bra tips!
Kollade hemsidan och blev ännu mera sugen på att nyttja deras tjänster!!!
Ni som är intresserade, kolla in hemsidan www. livskomfort.se

Ska nu bara ventilera ideèn med mannen i mitt liv!!:) Återstår att se vad han tycker!!:)

Men visst vore det najs att få vara lite lat och låtsas att man är höginkomsttagare och bodde i en 10 rums villa!?;) 

Tömd......

....på energi!!!!:( Fy f-n säger jag bara!!! Denna gång har bältrosen verkligen tagit musten ur mig!!! Finns ingen ork till nått annat än att fixa mat och äta tror jag! Bara att förbereda och laga middag känns som ett helt maratonlopp!! Fy vad jag känner mig risig!!! Bjäk!!!  i morse kände jag mig ganska så skaplig faktiskt trots att jag vaknade med spränghuvudvärk efter dålig nattsömn. Men ju mer dagen har gått så har jag kännt mig risigare igen!! :( Och inte mår man bättre av att gå omkring hela dagarna i ett hem som förfaller mer och mer...... Suck, pust och stön!!! Skulle behöva ha semester i  två veckor för att röja upp och få allt i ordning! Suck igen!

Idag hade jag verkligen önskat att jag hade ork att åka och prata och umgås med vänner som verkligen behöver all stöttning och pepp just nu, men det finns ingen extra energi att uppbåda tyvärr.... Så ledsen för det.......Ni finns i mina tankar allways!♥

Idag är ju dansdag oxå..... Blir inget med det heller...... Tråkigt!:( Inte många danssteg tagna de senaste veckorna och det suger verkligen!!!:( 
Och ingen jogging eller gymträning!:( Suger lika mycket det oxå!!!:(

Nä, nu ska jag krypa upp i soffhörnet och tycka lite mer synd om mig själv!;)

Tack o lov att jag är GBP-opad, för vid sådana här tillfällen innan open hade jag gladeligen tröstat mig med både den ena och det andra ätabara saker :)Nu går inte det, som tur är, men min hjärna vill inte riktigt fatta det utan sörjer nog lite i smyg!;)