Update!!! :)

Ja, blogga är jag nog inget vidare på, har jag konstaterat!! :) Men nu kommer ialf en uppdatering!

Förra helgen tillbringade jag i Stockholm hos en god vän med familj. Resan började lite halvtaskigt kan man lugnt säga! Hade bokat billiga tågbiljetter, och det fick jag minsann lida för! Hann inte mer än ca 20 minuter från stan så blev det stopp i maskineriet. En utav vagnarna hade blivit rökfylld av någon anledning, så den var tvungen att utrymmas och felet undersökas. Det visade sig att det fastnat nått under bromsen på den vagnen. Bromsen kopplades ur och vi kunde fortsätta vår färd mot stockholm ca 55 minuter försenade!!
När tåget hade rullat ca 5 minuter blev det återigen stopp!! Denna gång berodde det på att spåret var halt pga av regn och loket orkade inte dra ordentligt i en liten uppförslutning. Tack och lov blev detta stopp bara några minuter. Vi for nu vidare och förhoppningen var att det skulle kunna köras in lite förlorad tid, men så blev det tyvärr inte. När vi precis rullade in i Stockholm blev det återigen stopp pga av en olycka norr om stan, så de 55 minutrarna som vi var försenade drygades ut ytterligare. Som tur var så hade min vän som skulle komma och möta mig stationen lika mycket problem med tunnelbanetågen, så vi kom fram samtidigt!! :)
Var härligt att ses igen kan jag lova!! Trots att vi inte setts på jättelänge och knappt hörts av via telefonen, så var det bara att plocka upp tråden där vi lagt den sists vi sågs. Det är riktig vänskap det!
Helgen förflöt sedan i lugnt tempo. På lördagen blev det en tur in till city för lite strosande och shopping. Fick med mig ett par nya jeans hem! :)
Senare på kvällen grillade vi lite gott och spelade UNO. Detta spel har jag inte spelat sedan jag var liten!! Det var jättekul!! :)
På söndagen tog vi en promenad och satt sen i solen vid en lekplats och pratade. Härligt trots blåsten! :)
Framåt eftermiddagen var det dags att åka hem. Kändes trist att helgen gått så fort, men beslut togs att det inte skulle ta lika lång tid igen innan  vi ses nästa gång!! :) Var en supertrevlig helg!!!
Väl inkommen på Centralen konstaterade jag att mitt tåg var inställt och ersatt med buss. Informationen var urusel, ingen visste nått! Frågade mig fram till Cityterminalen och där fick jag äntligen hjälp. TUR att jag var på plats tidigt, annars hade jag blivit tokig!! 
Tillslut fick vi borda bussen och vi for iväg mot Norpan, ca 30 minuter försenade.
När jag satt på bussen kom jag till en insikt, fråga mig inte varför, men det bara kom!! Jag är så nöjd med mitt liv!! :) Kändes som om hela jag log! Kändes inte alls så tungt att det var söndag och arbetsdag dagen därpå. Jag var helt enkelt bara nöjd med allt! Men säg den lycka som varar för evigt..... Man blir raskt tillbaka kastad in i verkligheten....... Lyckades tyvärr inte hålla kvar den härliga känslan säskillt länge......:(

Veckan som varit blev tung pga diverse omständigheter. Bla har kroppen börjat att jäklas igen, och det är inte angenämnt kan jag lova! Har varit nästan värkfri under en lång period, men nu har det satt igång igen..... Suck! Orken räckte inte till vare sig till dans eller rehab-träning och det är trist, JÄTTE trist.
Piggnade inte till förrän i slutet av veckan då jag fick lite energi, som tur var. Nu känns det skapligt, men kroppen värker och tens-apparaten har åkt fram igen. Tur att det finns hjälpmedel.

I fredags gjorde jag ett ångestladdat inköp!!! :) Men samtidigt uppiggande!! :)
Har länge funderat på att köpa just denna pryl, men inte tagit steget fullt ut. Men under helgen i Stockholm fick jag klämma och känna på denna pryl in real life, och jag blev hooked kan man säga!! Så under den gångan veckan har jag surfat runt på nätet och letat och letat efter bästa priset. Kollade in både Tradera och Blocket, men är tyvärr lite skpetisk mot att köpa begagnat, ialf så pass dyra prylar. Så det fick bli en ny!! :)
Nu är jag den stolta (och kanske lite smått förvirrade!!) ägaren till en IPhone! :D Sååååååå spännande och kul!!! :) Behövde verkligen nått uppiggande och detta var pricken över ièt!!!! :) Men oj, oj, oj, vad mycket det var att lära sig!!! Har grejat med den till och från hela helgen, och är fortfarande inte klar!! Finns ju massor med spännande att pilla med!!! :D
Men som sagt, liiiite ångestladdat är det ju oxå, för det handlar om en hel del pengar. Men med tanke på vad jag får för den pengen, så är jag ändå nöjd med mitt inköp. Nu ska jag bara lära mig att hantera den!!! ;)

Igår, lördag, hade vi ett trevligt samkväm här hemma. Kompisar som vi inte träffat på ett tag kom hit på middag. Vi åt och drack gott, pratade MYCKET och hade jättetrevligt! Nu får det inte heller gå för långt till vi ses nästa gång!! :)

Veckan som kommer är kortvecka, och jag önskar att den vore ändå lite kortare, är ju "klämdag" på fredag. Men alla kan inte vara lediga, några måste ju jobba så inte Sverige stannar helt, och jag är en utav de stackarna!! :) Hade varit UNDERBART SKÖNT att få ytterligare en dag ledigt nu när kroppen jävlas, men, men, denna gång var det inte min tur. Först till kvarn får först mala..........

Jag ska ialf försöka få till två besök på Rehab denna vecka. Jag känner att jag verkligen behöver det. Och tillåter vädret så skulle det ju inte vara fel med ett par promenader oxå. Måste få ordning på min förtappade kropp!! :) Hade en så bra plan, men pga bältrosen så raserade allt! Nu måste jag kämpa mig tillbaka och det ska jag jobba stenhårt för!!!

Bara att ta nya friska tag!!! :)