AdventsSparken, snökaos och ledig måndag.

I lördags var det dags för årets AdventsSpark, ett event jag sett framemot länge! :) Brukar alltid vara ett toppenevent att gästa.
Så i lördags satte sig jag och mina bästaste vänner på tåget mot Skövde. Resan förflöt utan några probem och vi rullade in i på Skövde central nääästan i tid! :)
Kan tala om att det var mycket mer snö där än vad vi hade hemma (i dåläget, ska väl tilläggas......).

Dansen var i full gång när vi kom, så det vara bara att leta upp nånstans att sitta, plocka upp proviant och ta på sig danspjucken! :)
I år gästades "Sparken" av John H. Robinson aka Mr. Showcase och Mr. Big Dave! Den förstnämnde gjorde verkligen skäl för sitt smeknamn Mr Showcase! Killen var som en duracellkanin som bara går o går o går!!! Sprudlade av energi! Ska även tilläggas att han var en suverän dansare och mycket underhållande att titta på, showade och spexade med danser och dansare! :) Tyvärr var hans W-S`s alldeles för långrandiga och på lite för låg nivå. Visst, det är bra att ta om saker o ting, men det får inte bli för mycket av det. Många ggr hann jag tröttna på dansen redan innan jag dansat hela till musik pga alla repetitioner. Men som underhållare var han toppen!! :)
Big Dave är en cooling! ;) Han gjorde ett bra jobb som dagens DJ och lärde ut några riktiga höjdar danser.
Hans val av danser var bra, några lättare och ett par lite knixigare.
Jag valde att inte vara med och trampa på alla danser, orken tryter och huvudet blir fullt ganska så snabbt på sådana här event, så det gäller att sålla agnarna från vetet så att säga!! :)
När klockan blev 23,00 var det slut på det roliga och det var dax att knalla till hotellet och sussa sött på kudden.
Hotellet vi bodde på var Hotell Majoren och det var suveränt bra! I rumspriset ingick nämligen både eftermiddagsfika och kvällsbuffe!! Riktigt nice!! :)

Morgonen därpå vaknade vi i snökaos!! :( Snön bara vräkte ner!!
Åt en härlig och lång frukost inanna det var dax att pulsa till stationen för att ta tåget hem.
En lite försening bjöd SJ på denna frömiddag, men vi hade tur, så i slutänden blev förseningen bara några minuter.
När vi landade i Norrköping möttes vi igen av SNÖKAOS!! Satan vad snö det var!!!
Valde att inte gå utanför dörren mer denna dag!!:)

Idag har jag haft SEMESTER och det har varit underbart skönt!! Sovmorgon!!
Pysslat och grejat här hemma, fått upp mina adventsbelysningar, tömt tvättkorgen och  en massa annat smått o gott! :)

Imorgon är det åter till vardag och jobb som gäller, men vecka blir ju inte så lång! :)

Puss på er ute i världen!!

TGIF!!!!

Thank God It`s Friday!!!! :) Härliga fredag!! Underbart!!!
Tyvärr har fredagsmyset lyst med sin frånvaro! Både jag och mannen i mitt liv har sovit bort största delen av fredgakvällen. Trötta!? Ja, lite kanske! ;)
Jag hade sådan dunderhuvudvärk när jag kom hem idag, så det var bara att knalla rakt ner i sängen. Migrän suger!!! :(
Tvingade mig dock till att uträtta en del ärenden efter jobbet. Två paket hämtades ut på "posten". Det ena paketet innehöll min nya och efterlängtade vinterjacka!! Passade perfekt och var jättefin! :)
Det andra paketet innehöll min nya besatthet, nämligen säsong 2 o 3 av Förhäxad!! Nice!! Blir till att maratontitta igen!! :)

Resten av kvällen ska jag försöka hålla mig vaken!! Kanske kolla lite Förhäxad! ;)

Väskan är snart färdigpackad, för i morgon bär det av till Skövde o Adventssparken!! Ser verkligen fram emot det!! Kommer att bli super skoj!! :)

Ha det gott ute i världen!!

Trött, slö, hemlighetsfull o salig!

Japp, det är precis så jag känner mig!! :)
Trött var väl bara förnamnet när jag kom hem i eftermiddags.... Gäsp....ZZZZzzzzzzzzz......Hade sådan faslig huvudvärk så jag la mig ner i sängen för att "vila" lite...... "Vilade" ett bra tag om jag säger så!! Troligtvis var det välbehövligt, vaknade utan huvudvärk så det hade nått gott med sig!!

Ja, lite slö är jag nog allt oxå!! :) 1:a advent på söndag och inte har jag pysslat nått!! Iofs är det bara stakar o stjärnor som ska fram, allt annat får vara. Inte så "tomtig" och "pyntig", räcker gott med lite mysbelysning. Borde nog ta tag i det imorgon eftersom helgen kommer att tillbringas i Skövde. Får se hur det blir..... Får lov att återkomma om detta!! :)

Hemlighetsfull ja, det är jag nog oxå!!! :) Kanske sätter griller i huvudet på folk med det jag skriver ibland, men det får ni ta!! :) Än så länge håller jag vissa saker för mig själv (plus några speciellt utvalda!!). Men inom en snar framtid ska jag avslöja hemligeheten!! ;) Förmodligen inte s märkvärdig hemlighet för andra, men för mig är det STORT och kommer att innebära en enorm förändring!!

Sen kommer vi till det här med salig!!! Har titta på Sista Bounce på tv!!! Ahhhhhhhh så coolt, häftigt, suveränt, toppen, ochunderbart det var!!!!!!!! Vilka dansare!! Helt otroligt!!! Attans synd att de lagt av nu. Men förstår att påfrestningarna på kroppen för en "elitdansare" måste vara enorma. Kanske är bästa att lägga av när man ligger på topp! Ialf var programmet helt underbart!! Hoppas att det kommer en DvD framöver. Den ska jag ha o sånna fall!! :)

Nu tror jag att det är dags att knyta ihop säcken för idag! Trots "vila" på eftermiddagen lockar kudden enormt mycket! :)

Puss på er där ute i världen!!