Sjukstuga!

Här hemma har vi haft sjukstuga hela helgen.:( Liten snörvlar, hostar lite och hade igår 38,5 i temp. Ingen superduper feber, men det räcker gott för att bli lite hängig.
Idag verkar det dock vända, han har varit piggare och inte verkat nått febrig alls. Faktiskt inte ens tagit nån temp idag.;)
Sjukstugan har resulterat i två ganska så trötta o slitna föräldrar denna söndag. Tim har sovit hos oss i sängen, och tro mig, han ligger inte direkt still det lilla livet.;) I fredags natt, som för övrigt var den värsta natten, låg jag tillslut med rumpan utanför sängen intryckt mot spjälsängen och huvudet typ på nattduksbordet.:) Kan tala om att jag inte sov nått vidare den natten.;)
Natten till idag sov vi nog bättre alla tre. Jag kröp ner i sängen tillsammans med liten redan strax innan åtta igår kväll för att vara beredd om/när han vaknar och vill ha napp, torka näsa, ge koksalt osv. Somnade dock inte ordentligt förräns pappan kröp till kojs framåt midnatt.;)
Ikväll har lillkillen somnat i sin egen säng och vi hoppas på en inte allt för jobbig natt för honom. Jag får nog räkna med lite orolig sömn för min del, men huvudsaken är att pappan får sova ordentligt eftersom jobb väntar honom imorgon, jag kan sova en annan dag.;)

Som sagt, sjukstuga, taskig nattsömn, taskigt ätande, men ack så glad och härlig son trots rinnande näsa o feber!<3

Nu ska jag göra lillkillen sällskap och sussa jag oxå!

Natti, natti!