Tungt.......

Attans vad kroppen jävlas!!! :( Blir som sur hela jag!!! Den där förbannade bältrosen däckade mig totalt och nu är det ett helskotta att att ta sig upp på banan igen..... Lack kan man minst sagt säga!!! :( Men skam den som ger sig!! Kämpar på så gott jag kan! Kontaktade VC igår, men lögn att få vare sig telefontid eller personlig träff. Den ena sjuk, den andra ledig osv. Lyckades ialf få en telefontid nästa (!!!) måndag. Alltid något!! ;) Har lite saker att diskutera med dem!! :) Stå på mig ska jag allt göra!!
Annars rullar livets biofilm på. Jobb, fritid, hem och hus tar sin lilla tid att hinna med. Önskar att orken kunde infinna sig lite mer och att dygnet hade fler timmar!! Det sistnämnda är svårt att göra nått åt, men att återfå orken bör kunna åtgärdas. :)
Hopp om sommar har man fått oxå! Lite sol på näsan är aldrig fel! Vissa dagar har faktiskt varit riktigt drägliga!! Så skönt med ljusa ljumma kvällar. Just nu är det väl en överdrift att säga ljumma, men ljust är det ialf!! :)
Längtar otroligt mycket efter min semester!!! Känns som en evighet tills dess!! Tänk att bara "få vara" i fyra veckor!!! Aaaaaaaa så underbart!! Jag ska vårda mina semester veckor med öm hand. Varva nytta med nöje, vila, dansa, pyssla, ja göra sånt som man inte hinner med annars. Ska bli så skönt..... "Bara" 6 veckor kvar..... Behöver verkligen lite tid att ladda batterierna........ Kommer som tur är några "batteriladdar tillfällen" innan semestern. Bla en weekend i Göteborg tillsammans med mannen i mitt liv och en tripp till Uppsala med goda vänner för lite dans.

Till alla där ute: Gör som grodan, lev på hoppet!! :)