På bättringsvägen!

Nu är jag på bättringsvägen!! :) Märks tydligt när det går åt rätt håll för då får jag myror i brallan!! :) Rastlös som få!!!!
Hostar och snorar fortfarande och kraxar som en kråka mellan varven, men jag ialf inte så trött längre.
Blir dock hemma imorgon oxå, visst att jag känner mig piggare, men det är stor skilland på att gå hemma och dra och att vara 8 timmar på jobbet. Vill INTE att detta ska bli någon långdragen historia, finns inte tid till det!
Bättre att vara helt ok innan man traskar tillbaka till jobbet.

Idag har jag haft ork att pyssla lite hemma. Bland annat har jag plockat iordning på mina Modifast kartonger som jag hämtade på posten igår.

Mååååååånga kartonger blev det!!! :)

Detta kommer alltså att vara min "mat" i 3 veckors tid med start 2/5!! :)

Eftersom jag har ett visst kontrollbehov, vill gärna ha koll på läget, så har jag sorterat påsarna på detta sätt:

Här har vi alla soppor.........


.....och här har vi puddingen!! :)

Ja, jag vet, jag ÄR LITE TOKIG!!!!!! :D

Mycket kartonger blev det att kasta ialf!!! :)
 

Så där jag, nu är allt på plats i kylen!! :)



Mitt ♥hjärta♥ var oå med och grejade!!! :)



Har idag även plockat iordning på alla papper om och inför open, bla kostråd och annan info från Ersta. Dessa papper, tillsammans med en del annat smått och gott, har fått en aldeles egen mapp. Kontroll var det ja!! ;)

Idag kände jag även att det var dags att gå utanför dörrarana och få lite frisk luft. Åkte då, tillsammans med mor, far, morbror och moster på öppethus på Norrköpings Hundcenter. Blev en mycket trevlig kväll! :) Här kommer ett axplock av bilder! :)




Narkotikasök. Fantastiskt att se!!!


Narkotikasök av bil.


Visninga av IOP. ( Om jag inte minns helt fel......)




Lite halvtaskig bild, men ganska tuff!!! :O

Blev en fantastisk rolig kväll med mycket bra information. Det är nästan så att jag skulle vilja ha hund!! :)

Igår fick jag även paket från goa Ida!! :) Mina efterlängtade smycken kom!!! Det var såååååååå fina!!! Hade beställt lite presenter till mina bästisar och min älskade mamma, och underbara tenntrådsarmband till mig själv. Jag bara ÄLSKAR dem!!!!!!!



Fick även ett kort som gjorde mig varm i hjärtat!!!♥ Tack vännen för allt!!!!♥



När jag gick hem i skymningen kunde jag inte låta bli att ta ett foto på ett av det underbart blommande körsbärsträd som finns i området Bilden är inte toppen, men vacker ändå!



Nu tackar jag för idag!!! Kärlek till alla!!!♥♥♥

Förkyld! :(

Ja visst blev jag förkyld!!! :( Attans skit säger jag!!! :( Vill inte och har inte tid!!!! Halsen svider och kittlar, näsan rinner och är täppt på samma gång, ömsom varm ömsom fryser, kroppen säger blaaaaaa! :(
Men, men, det är bara att gilla läget och kurera sig på bästa sätt.
Väljer att vara hemma några dagar, måste se till att bli HELT ok inför vad som komma skall. Just nu är hälsan viktigare än nått annat!
Så nu tillbringar jag några dagar med att vandra mellan säng, tv och dator!! :) Inte vidare skoj, men ett nödvändigt ont!

Snuviga kramar till er alla!! :)

24/4!!!!

Konstaterade nyss att det idag bara är en månad kvar tills det är dags!!! :) Jösses vad tiden går fort!!! :) Helt tokigt!!! :) Jag är så laddad!!! Vill NU!!!! :) Känslan i kroppen är LÄNGTAN!!! Ja, ni läste rätt!!! LÄNGTAN!!! :)

Har idag beställt hem allt "flyt" från Modifast. Bidde 12 kartonger blandade godsaker. Valde dock till största delen kalla sorter, så som choklad, hallon, banan och puddingarna. Har dessvärre hört att de varma sopporna inte är nått vidare, men jag tog  med en sparris-variant så får jag se vad jag tycker om den. 2 Maj smäller det, då är det dags för flyt!!! :) Spännande!!!

För övrigt så har påskhelgen varit TOPPEN!!! :)
Jag har dansat, vilat, ätit gott, träffat när och kära, pysslat lite hemma och njutit av det underbara vädret!!!:) Kan faktiskt inte bli mycket bättre än så här!! :) Fantastiskt skööööönt!♥

Nu laddar jag för sista lediga dagen innan det är dags att återgå till vardagen.
Känner dock en liiiiten retning i halsen ikväll coh det bådar inte gott!! :( Nån förkylning har jag defenitivt inte tid med!! :)

Kortis blogg idag!!:)

Kärlek till alla!!♥♥♥