Fredag, lördag, söndag.....osså måndag o tisdag! :)

Aaaaaaa, tiden springer ifrån mig!!! :) Tänkte ta mig i kragen och uppdatera bloggen lite! :)

I fredags for vi, jag, mannen i mitt liv och lilla mormor , till landet och hälsade på mina älskade föräldrar. Vädrets makter stod på vår sida och vi fick en härlig dag i solen. Mannen i mitt liv fick sitt lystmäte på att klippa gräs med åkgräsklippare. Han gillar verkligen det!! :) Och ja, jag menar allvar, är inte ironisk!! :)
Själv tog jag fram mina ingenjörs kunskaper och satte ihop en grill!! Efter några feldragna skruvar, stod grillen klar för användning! :) Fasen va jag är bra!! ;) Hjälpte även min käre mor med hennes nyinköpta laptop, fixade och trixade med lite gott och blandat. 
Senare samma kväll invigde vi grillen och den funkade perfekt!! Njöt sedan av en supergod middag i kvällsolen! Till efterrätt bjöds det på smarrig äppelpaj med vaniljvisp! Mums!! :)
Framåt nio-tiden, efter att lilla mormor (och även vi.....) sett klart på Dobidooo (eller vad det heter....) rullade vi hemåt, mätta , nöjda och belåtna med dagen! :)
Och i lördags.....vad tusan gjorde jag i lördags!!?? :O Jo, vissta ja, så var det ju!! SOV naturligtvis aldeles för länge.....
Drog sedan en sväng till  HC, käkade lite god mat, shoppade och avslutade sedan besöket med matvaruhandling på Willys.
Hade tänkt åka ner en sväng på stan och gå lite på marknaden, men bordlade det pga av VÄDRET!! Regnet hängde i luften när vi for till HC och när vi åkte därifrån hade det störtregnat. Fixade mina tänkta marknadsfynd på Accent istället! Förmodligen dyrare, men f-n så mycket snyggare och bättre kvalitet! :)
Efter Hc besöket for vi ut till svärföräldrarna och fikade. Trevligt!
På lördagskvällen gjorde vi en favorit i repris, nämligen grillade!! :) Bidde gott även denna kväll!! :)

SÖNDAG!!!!! Liiite jobbångest, men inte så farligt. Kunde dock inte sova på kvällen, som vanligt efter långledighet! Vände och vred på mig i timmar!!! :( Lyckades fram på småtimmarna somna till........
Trots sömnbrist gick dagen på jobbet riktigt bra! Nu är det fullt ös igen!! :)
Var liiiite sliten när jag kom hem.... Tänkte bara "vila" lite, sträcka på mig några minuter.... Jo, eller hur!! Denna "vila" blev till 3 (!!) timmars djup sömn!!! Trött??? Nja, lite bara!! :)
Pga denna lilla powernap, bidde det ingen dans i måndags, och det grämer mig lite idag, när jag nu är danssugen till max!! Men, men, det går flera tåg! :)

Idag har jag inte heller gjort många knop sen hemkomst. Ganska så skönt att bara vara!

För att återgå till det här med jobbet...... Just nu skiner solen på mig och jag trivs på jobbet!! Tycker att det är riktigt kul att gå till jobbet!! Det är så här det ska kännas!! Love It!!
Den utmaning och chans jag fått att prova nått annat har gett mig luft under vingarna!! Tror att denna omställning var precis vad jag behövde för att komma igång igen!! Jag ser verkligen framemot denna höst!! Kommer att bli så bra och roligt!!! :) Jag är laddad till 100 procent!! NU KÖR VI!!! :D

HIttade idag några underbara klipp på Youtub. Tänkte dela med mig av dem här. Ljuv musik från två, dessvärre, bortgågna artister. Musik betyder mycket för mig..... Blir lätt rörd......<3

Lyssna och njut!!! <3

http://www.youtube.com/watch?v=ccCnL8hArW8&feature=related

http://www.youtube.com/watch?v=ZGwDYBWEDSc&feature=related

http://www.youtube.com/watch?v=V1bFr2SWP1I&feature=related

Spännande höst!

Japp, då börjar fjärde, och sista, semesterveckan lida mot sitt slut.
Har haft en härlig vecka, trots ganska så trist väder. Levt kravlöst, tagit dagen som den kommer!

I måndags vankades det lite dans i Grottan. Var trevligt, som vanligt! Fick lära mig två goa danser, I lIke It, som Pim lärde ut i Karlstad och Make Love, som Raymond lärde ut på samma plats.  Gillade dem skarpt!

I går, onsdag, drog gänget och jag till Nypan. Blev en fantastiskt rolig kväll! Väder gudarna stod på vår sida, så vi kunde dansa until the bitter end så att säga.
Kvällen avslutades med det sedvanliga besöket på Max för lite mat i magen och eftersnack. Och visst snackades det!! :) Skrattade läppen av mig mer än en gång!!! :D Tjattrandet fortsatte sen i bilen hela vägen hem!! :)  
Vi lyckades analysera sönder det mesta på den tiden! Skrattade så tårarna rann!! Härligt!!!
Efter denna kväll hade jag extremt svårt att varva ner kan jag säga!! Kroppen var trött, men hjärnan gick på högvarv!! :)
Sent om sider lyckades jag sluta mina blå och somna gott.

Idag har jag varit på utflykt med svärföräldrarna och mannen i mitt liv.
För första gången så har jag varit på Flygvapenmuseet i Linköping. Var riktigt trevligt och intressant faktiskt. Läste på skyltar och montrar så ögonen blödde!! :) Tillslut sa hjärna STOPP, så svärmor och jag satte oss helt sonika mitt i en av utställningssalarna på en bänk och väntade in grabbsen. Väntan blev låååång kan jag säga!! :)Men vi satt ju inte i sjön! :)

Efter några timmars kulturellt insupande var det dags för lite matintag och shopping. Styrde kosan mot Ikea där vi löste båda delar.
Jag åt lunch för den extrema summan av ca 40 kronor!! För det fick jag 8 köttbullar med mos, sås och lingon. Sallad i skål, bröd, smör, dricka och dessert!! :) Helt ok pris, eller hur!?:) Tycket att det var bra gjort av mig, så därför unnande jag mig nya kuddar och överdrag, duschdraperi, duschhylla och lite annat smått och gott inne på Ikea. Går ju inte att komma ut tomhänt därifrån! :)

Snart är det dags att ställa om kroppen till arbete igen. Känns inte alls så tungt och trist att böra jobba, ser faktiskt framemot det! :)
För mig kommer det att bli en spännande höst, tack vare att jag ska börja på en ny tjänst. Ska bli så kul och stimulerande att får gör nått annat! På min nya tjänst som kokerska finns en del att lära, men mycket har jag redan gratis som tur är.
Det känns verkligen som att detta är det rätta för mig, kommer att göra mig gott! Har fajtats med så många motgångar, så att få lite medvind känns suveränt!:)
Känner på mig att det kommer att bli TOPPEN!!:)

Nu är batterierna fulladdade och jag är redo att ta mig an hösten som kommer!!

Härlig sommar!

Jag har haft en helt underbar sommar och semester! Den bästa på länge!
Levt kravlöst och bara gjort det som fallit mig in och varit roligt.
Har rest en del, både med tåg och bil. Varit i många städer, tex Göteborg, Huskvarna, Ullared, Stockholm, Karlstad mfl.
Dansat så fötterna glöder, lärt mig en hel hög nya bra och härliga danser,  shoppat en del, umgåtts med älskade vänner och familj, ätit god mat, upplevt mycket, vilat och tagit det lugnt.
Man kan sammanfatta min sommar med ett ord: SUPER! :)

Nu knackar hösten på dörren, och med den ox-veckor ända fram till jul. Men jag känner att jag laddat mina batterier, är redo att möta hösten och allt vad den för med sig. Har så mycket sommarminnen samlade inom mig att plocka fram och njuta av när höststormarna viner.

Hösten kommer även den att innehålla mycket skojigheter!! Kommer att bli en hel del resande och massa dansande!! Ser jag mycket framemot! :)

Jag har under den senaste veckan tagit ett beslut och verkställt det! Nu väntar jag bara på att se hur det hela förlöper.......Återkommer om detta vid ett senare tillfälle! :)

Vill tacka alla som förgyllt min sommar!!! Ni är bäst allihopa!!! Love you all!!