Var inte rädd....jag går bredvid dig....

Nu har jag gråtit floder...... Bara låtit tårarna trilla..... Så befriande och skönt.......Lättat på trycket......
Min käre mor har skrivit ner en sångtext  till mig och bett mig lyssna på underbar musik......

Tack älskade mamma för att du alltid finns där för mig! Älskar dig så!!!♥♥♥

Mikael Wiehe - Var Inte Rädd Mitt Barn

"Var inte rädd mitt barn
Allt blir som det ska va
Trots skuggorna som ruvar
och farorna som lurar
så lovar jag att allting ska bli bra
Var inte rädd mitt barn
Du hittar snart tillbaks
Det finns en väg i mörkret
i dimmorna och töcknet
Jag lovar dig att natten ska bli dag
Jag är den bro
som orkar bära dig
Jag är den hamn 
där du är trygg"

http://www.youtube.com/watch?v=pBF75KXfZPY


Hopp!!

Idag är det hopp om livet igen! :)
De senaste dagarna har varit bedrövliga! :( Inte mått bra alls! :( Urk!
Halsbrännan från helvetet dök upp i tisdags morse och med den andra mag/tarm relaterade otäckheter! :(
Usch, blä och fy säger jag!! Levt på i stort sett ingenting! Iofs lika bra att vänja sig vid det, men inte riktigt så här! ;)
Har även haft extreme huvudvärk som inte varit av denna värld!!
Att jag mått som jag gjort har nog sin förklaring i följande:

1. Extrem anspänning pga allt som komma skall.

2. Ett icke funktionerande ventilationssystem på jobbet. (arbetar som i en ångbastu hela dagarna!!!!)

Nu börjar jag dock pigga på mig som tur är! :)

Slog en pling till min massör idag för att höra om hon ev hade en stund över för att träffa mig och massera bort spänningarna i nacke, axlar och käkar. Håller nu tummarna  för att jag kan få en tid imorgon!! Hoppas, hoppas, HOPPAS!!!!

Träning och dans har tyvärr lyst med sin frånvaro denna vecka, och det suger verkligen! :( Men jag har bara inte orkat!! Får se vad kroppen säger om saken imorgon! Vore skönt att komma iväg till gymet en sväng.

Om det som komma skall har jag ännu inte hört något. Ringde till Ersta igår för att kolla upp om jag fått någon tid ännu, men det hade jag inte. Planerarna satt och bokade in tider för de som var på besök i början av Mars så det borde bli min tur snart! :)
Har dock läst i gruppen på FB att det där med turordning inte verkar funka helt. Men mig gör det inget att vänta! Kan faktiskt inte riktigt förstå varför det ska vara så bråttom? Låt det ta den tid det tar! Väntetiden behövs för eftertanke och reflektion! Men, det är min åsikt, och alla delar inte den! :)
Jag hoppas att jag inte får någon tid i April, vill nog ha liiiite mer tid än så för att aklimatisera mig. Har ett visst kontrollbehov, om jag säger så!! ;)

Idag fick jag en jättefin blombukett via bud av mor och far!!! :) Blev så glad!!! Var precis vad jag behövde för att pigga upp mig!!! Tack så jätte-jätte mycket för den!!! Älskar er!!

Så var den updaten gjord!! :)

Tjingeling!!!

Lite seg.....

....i både kropp och knopp idag!!:)
Varit påfrestande dagar, så det vore väl konstigt om inte kroppen sa ifrån på nått sätt.
Min högra axel is killing me, och i huvudet sitter det nog fasen en hackspett och hackar!!:)
Att jag har ont i axeln beror säkert på den lilla j--eln som sitter där och hånler!! :D
Skämt å sidor, jag mår i det stora hela ok!! :)
Inte tänkt liiiiika mycket idag som igår! :P Eller har jag det.........;)

Dagen på jobbet har varit bra. Några av arbetskamraterna var intresserade och frågade hur det varit i Stockholm, en av dem var rent oroliga, medans några andra...... ja, vad ska man säga..... finner inga ord.....:(
MEN, eftersom jag är en människa som LÄRT mig leva genom mina kognetiva redskap, så gav jag blanka f-n i dem!! :) Snipp, snapp, snut, så var det ur världen!! :)

I eftermiddag kom jag ialf så långt att jag letade upp en mailadress till Ersta sjukhus/kirurgen, men längre än så kom jag inte!! :) Fasen vad det kan ta tid att få arselet ur vagnen ibland!! :)
Får se om jag lyckas imorgon!!! ;)

Har även, kors i taket, reggat mig på modifast.se och beställt hem lite prover. Detta har oxå varit en sådan där grej som jag dragit mig för......Lite jobbigt faktiskt..... Allt blir så verkligt på nått sätt......Vojne, vojne.....
Räknade ut hur mkt modifast jag skulle behöva köpa och det stannade på drygt 20 kartonger, vilket kommer att kosta mig ca 2000 kr. Men å andra sidan går det ju inte åt någon "riktig" mat till mig på 3 veckor. Hur nu det ska gå, men den dagen den sorgen!! :) 
Hoppas att modifasten är lika god som Nutriletten jag nu har som mellis ibland. Deras färdiga shaker är riktigt goda!! :) Mumsigt!! Sitter i skrivandets stund och sörplar på en med chokladsmak!! Mmmmmmm!! :)

Jag har även försökt att bena ut lite rädslor och farhågor, men kommer inte fram till nått riktigt konkret! Ska jag vara ärlig så är jag rädd/orolig för lite både här och där!!
Den största oron jag har, som jag kan sätta fingret på, är att bli sövd med allt vad det innebär! Respirator och grejer!! Ger mig f-n stora skälvan!!! :( Usch, blä och fy!!
Sen är det lite hela grejen, det här med att ligga på sjukhus och så. Jag har, tack o lov, varit förskonad från allt vad sjukhusvistelse innebär, och det är jag evigt tacksam för, men just vid detta tillfälle så kanske det är lättare för människor som vistats på sjukhus tidigare. Gillar inte sjukhus alls för att prata i klartext!!

Det här med komplikationer skrämmer mig inte fullt så mycket tror jag. Jag menar, då är jag ju på sjukhus, står under observation, blir det nått galet så åtgärdas det på stört. Det som kan hända, om jag förstod kirurgen rätt är läckage i kopplingarna eller blödningar. Men som sagt, det har de stenkoll på!
Däremot är jag hemskt nervös för vad som ska hända när det är dags att åka hem! Då ska jag fixa allt på egen hand! Aldeles ensam!!! Hur ska det gå???? I stort sett ensam hemma HELA dagarna, bara jamaren och datorn som sällskap.......
En annan oro är den att jag inte ska kunna äta alls...... Förträngningar och grejer!! Urk!!

Så ni ser, jag har lite tankar och funderingar att fajtas med!! :) Kändes skönt att skriva ner dem!
Kanske dyker upp flera utmed resans gång!! ;)

Men nu tror jag nog att det får räcka med jiddrande för idag!! :)
Tack alla ni som läser mina tankar och ideer, både ni som ger er till känna och ni andra som "smygläser"!!! :)
Men det är helt ok att läsa i smyg!! Jag är själv en smygare vad det gäller bloggar!! :)

Puss o kram till er alla!!!<3