"Här står jag och duger"

I fredags hade jag den äran att få vara med på bokrelease, och det mina vänner det är man inte mde om varje dag inte!
Det var min vän Lisa Tilling  (http://lisatilling.com/) som lanserade sin första bok "Det går att få ut lite till, tankar om det som kallas livet."
 
 
Kvällen var magisk på all sätt och vis! Lisa stod på scenen och läste valda stycken ur sin bok högt och tystnaden var andäktig, gitarristen Fredrik Törnvall förgyllde tillvaron med helt underbart gitarrspel och jag njöt i fulla drag!
Boken finns nu givetvis i min ägo och jag har börjat att läsa så smått i den, läser långsamt och begrundar det jag läser, tänker efter och läser igen. Kommer nog ta lite tid för mig att komma igenom den, men jag vill suga ur det gottaste av varje ord.♥
 
Så jag tackar Lisa för en härlig kväll!♥ Så underbart att få dela den med dig!♥

Bra dag!

Idag har det varit en sådan där bra dag!:) Iofs är alla mina dagar helt ok, men ibland kommer det en sådan där dag då det känns extra bra.:)
Startade dagen med litte vattengympa på sjukhuset och det var så skönt så skönt. Älskar verkligen att röra mig i vattnet, allt blir så lätt och skönt.
Efter gympan hade jag ett besök hos min BM inbokat så det vara bara att traska dit, nära och bra.:)
Var första gången jag träffade min BM Liselotte och hon var toppen, helt suverän, kändes så rätt och så bra. Hon var påläst om min op och det kändes skönt. Fick lyssna på Knappens hjärta som slog så fint, 144 slag i minuten, dubbelt så snabbt som sin mammas.:)
Tog även ett HB för att kolla järnvärdet och det såg bra ut, Dock låg mitt ferritinvärde lite lågt enligt proverna jag tog för ett tag sedan, men det sa inte läkaren något om, så BM tyckte vi skulle avvakta och se hur vi dkulle göra med det. Enligt henne så borde jag äta järntabletter varannadag, men eftersom jag inte tål de tabletterna för magen så skulle vi avvakta förstod jag det som.
Blodtrycket låg jättebra och sedan inskrivningen har jag plussat 4,3 kg vilket hon tycket var jättebra, är ju faktiskt halvvägs.:) Får väl se hur många plus kilon det blir i slutänden!;)
 
På eftermiddagen kom min käre mor och far på besök.
Idag hade min mor inte kunnat hålla sig längre utan första bebbekläderna blev inköpta!<3<3
Tack älskade mor och far för dem!!<3<3 De var så fina!!!:)
 
 
 
Fina inte sant?:)
 
Nu ska jag ta kväller, häcka framför tv:n och bara vara. Imorgon är det fredag, såååå skönt!:)
Veckorna springer på kan jag lova!!:)
 
Take care!!<3<3

Upplevelser!

Dagarna som passerat sedan senaste bloggen har varit fyllda av upplevelser, det flesta underbara, fantastiska och njutningsfulla, men det har tyvärr även nästlat sig in en katt bland hermlinerna......
 
Torsdagsförmiddagen bjöd på en härlig, skön och blöt upplevelse, nämligen vattengympa på sjukhuset för gravida med bäcken/foglossnings-problem.
Var så skönt att krypa ner i det varma vattnet och bara vara lätt!:) Gympan var alldeles lagom, jag fick inte ont av några rörelser utan jag kunde njuta och bara ha det gott. Var helt klart toppen!
Torsdagseftermiddagen däremot, var inte lika angenäm! Under dagen fick jag så fasligt ont i  magen, inte bebismagen utan vanliga magen. Det kramapde till och från hela dagen. Det var inte så ont att jag inte stod ut, men det var hemskt jobbigt! Hade det inte varit för det lilla livet i magen hade jag nog troligtvis bara "ridit ut" värken för det är värk som jag känt av tidigare, men tack vare det lilla hjärtat fick det bli en tur till akuten vid 17,30 tiden i torsdagskväll.
Fem timmar senare, efter grundlig genomgång av både kirurg och AT-läkare, diverse provtagning och även kolla av den lilla på gyn, fick jag åka hem. Inte mycket klokare, men relativt smärtfri och lugn i själen efter att fått sett bebbens hjärta slå så fint.
Det smärtan troligtvis beror på, och det är nu mina egan spekulationer och teorier, är att livmodern nu växer och expanderar så mycket och därmed trycker upp på mag/tarm-paketet och gör så att det inte ligger optimalt.  Detta kan ju tyvärr leda till tarmvred tack vare de hålrum som finns i min magen efter open, men kirurgen på akuten trodde inte jag behövde oroa mig speciellt mycket för det eftersom jag är sk slitssydd efter min GBP-op, dvs man har sytt igen de hålrum som bildas i buken. Jag kanske inte ska förlita mig allt för mycket på dessa slitsar, jag kan säkert få vred ändå, så får jag väldigt ont så måste jag ju åka in igen.
Kirurgen hade gärna velat röntga magen, men eftersom det ligger en liten Knapp och jäser där inne så är det inte optimalt att röntga, så det fick vara den här gången sa hon.
Nu har jag haft lite små ont till och från under helgen, varit mycket gasbildning så att säga ;), men det har hela tiden gått över efter en stund. Kanske är något jag kommer att få leva med resten av graviditeten, vad vet jag. Ja, ja, huvudsaken är att Knappen mår bra!♥
 
Påtal om Knappen ja!:) I fredags var det ÄNTLIGEN dags för UL igen. Hade ju visserligen tjuvkikat på bebben redan i torsdags på gyn, men det var ju bara en snabbis.;)
Det lilla livet mådde så bra så bra.♥ Allt var som det skulle och såg så bra ut, växt så fint så fint, tom lite mer än vad det var beräknat, så kanske blir det ändrat BF framöver.
Dessvärre var Knappen inte speciellt medgörlig vad det gällde bilder den här gången och BM hade allt sjå i världen för att få till det så hon kunde se och mäta allt hon behövde.:) Först låg bebben som en fällkniv och vägrade räta ut sig, och sen när den väl rörde på sig kröp den ner med huvudet långt ner mot ljumsken.:) Fnissade lite åt BM när hon pratade med bebbe och styrde med dopplern på min mage för att få den lilla att flytta på sig!:) Efter lite styr och ställ fick hon ialf mäta allt hon behövde och vi fick en fin bild på vårat hjärta.♥
En fantastisk upplevelse att får se det lilla livet!! Blir varm i själ, hjärta och kropp!♥
 
 
Fredagen bjöd på ytterligare än underbar upplevelse!:)
 
 
En helt fantastisk konsert! Vilket drag, vilket tryck, vilken stämmning!!! Är bland det bästa jag någosin sett i musikväg. Hela konserthallen kokade!:) Helt underbart!!
 
 
Nu är det ny vecka igen! Tiden går fort!:)
 
 
Nu har Knappen verkligen börjat att kicka sin mamma! Njuter av varje liten spark jag känner! Det är så underbart att det inte går att beskriva i ord!!♥♥ Lilla pappa har oxå fått känna lite kickar och det tyckte han var häftigt!!:)
 
Åååå vad vi längtar efter dig du lilla Knapp!!♥ "Bara" 138 dagar kvar!!!:)