Sammanfattningsvis!

Jahopp, nu var det slut på ledigheten för den här gången!:)
Efter nästan 9 veckor hemma känns det faktiskt helt ok att börja jobba imorgon! Kommer dock vara en aning lost är jag rädd!! Troligtvis tar det bara ett par timmar så är det som om man aldrig varit därifrån!:)
Nu ska man inte missförstå det här med 9 veckors ledigt!!! Under ca 7 utav de veckorna har jag mått ganska så risïgt faktiskt.... Det är först de senaste två veckorna som jag mått BRA!! Ångrar lite att jag inte bad om en sjukskrivnings vecka till innan jag tog semester, men jag ORKADE inte styra med det en gång till!! Så då fick det bli som det blev!!:)
De två senaste veckorna har varit toppen!!:) Orkat och göra massor!!!:) Härlig känsla!!
Kommit igång med träningen på gymmet och det känn helt underbart!! Att träna ÄR verkligen en adrenalin kick utan dess like!!:)
Veckan som gått har varit riktigt hektisk!:) Haft kavlitetstid med både vänner och familj! Det är lycka det!!♥
Har även gett mig in i Tradera-träsket!!:) Efter garderobsrensningen för ett tag sedan blev det en HEL del kläder undanstoppat! Varför inte prova att sälja dem på Tradera?? Riktigt skoj är det ska ni veta!!:) Att de kläder som varit mina favoriter nu kommer att bli någon annans favvo är lite coolt!:) I tisdags lade jag upp ett gäng med auktioner som jag idag har fått bud på och idag lade jag upp några till!:) Ska försöka att sälja den Modifasten som jag har kvar, men ska vänta tills klädauktionerna är avslutade så jag inte rör till det allt för mycket!!:)

Vikten går just nu stadigt neråt!:) Så härligt!!
Vägde mig idag och det blev ett rejält minustecken denna vecka!! Var tvungen att väga mig tvp ggr för jag trodde inte att det var sant!!:) Vågen visade -2.6 kg!!!!!!!:) UNDERBART!!!!! Sammanlagt är det nu sen flytstart 19.3 kg som är puts väck och sedan januari är det 24.2 kg. Kan ni förstå hur underbart det känns!!!???:)


Natti, natti gott folk!! Bäst att lägga huvudet på kudden tidigt ikväll!!:) Ska bara äta lite först..... och så måste jag duscha........och så måste jag facebooka lite..... och så............
Ja, kommer jag i säng före 23.00 så får jag vara glad!!:)

Kärlek till alla!!!♥

Mår så bra!!!!

Jag mår så himla bra!!!!:) Jag mår så bra, så bra, så bra , SÅ BRA!!!:) Äntligen börjar alla bitar falla på plats, orken och energin börjar komma tillbaka och allt funkar toppen!! :) Inte haft en endaste magkramp på ca 14 dagar, så att äta laktosfri kost och medecinera har hjälpt! Thank God!!
Jag blir så glad över alla kompilmanger och kommentarer, det riktigt värmer i hjärtat!!♥ Allt känns TOPPEN!!!!
Ska ärligt erkänna att jag för några veckor sedan tvivlade, tänkte att jag kommer ALDRIG att må bra igen..... Då kändes det tungt, riktigt tungt........Men som i ett trollslag vände allt!!:)
Är så tacksam att jag av mitt landsting fick ett personligt återbesök på Ersta, för det betydde jättemycket för mig! Det var det besöket som gav mig hoppet och tron tillbaka! Att få träffa en underbar dietist och sköterska fick mig på rätt köl igen. Tack vare deras kunskap och goda råd är jag där jag är i dag! Så glad och lycklig!!!

På tisdag är det 8 veckor sedan operationen, 8 ganska tuffa veckor med många berg och djupa dalar......
Dessa 8 veckor har lett fram till det som är idag, det som är bra, det som känns toppen!Jag ångrar inget utav det som varit! Jag ångrar absolut inte att jag gjorde operationen, den har gett mig ett helt nytt liv!!!! Den har gett mig nytt hopp, den har gett mig mitt liv tillbaka!!!! Jag upptäcker dagligen "nya" saker som jag inte kunnat gjort tidigare och känslan som infinner sig då är så fantastisk!!! Det bubblar som kolsyra i kropp och själ!!! 
Lite kan göra mycket!!!
I lördags gjorde jag, en för mig, fantastisk upptäckt!!:) Som ni säkert alla vet, så är den största passionen jag har i livet att dansa linedance. Finns inget jag älskar som det!!
Min vikt har, fler än 1 gång, satt käppar i hjulet för mitt dansande, så att få uppleva och känna att någonting helt plötsligt känns så mycket lättare är fantastiskt!!!
Jag har haft svårt att fixa svåra snurrar i danserna, men i lördags tänkte jag att jag skulle testa och se om det kanske kunde gå lite lättare nu, och visst var det lättare!!:) Inte vet jag hur det såg ut, men det struntade jag i, för jag FIXADE det!!!!!:) Lycklig!!:) Återigen, att så lite kan göra så mycket!!!!
När en utav mina vänner sa:" Du ser så himla pigg och fräsch ut" började jag nästan lipa!!!:)

Som sagt, jag mår TOPPEN och hoppas nu att det fortsätter så!!!:)

Förra veckans resultat på vågen är nu glömt, när det den här veckan visade -1kg!!:) Vägde mig idag igen "bara för att se så det verkligen stämde"!!!!:) Och det gjorde det, fast jag hade gått ner 4hg till!!:)
Sammanlagt sen flytstart är det nu 17.1 kg som är borta, och sedan januaria har jag tappat 21,6 kg.
Midejmåttet hade ändrat sig drastiskt!! När jag var på mitt "första besök" på Ersta i mars hade jag ett midjemått på 138 cm, när jag blev mätt där förra veckan blev måttet 115 cm!!!:) Nästan en hel linjal är väck!!:) Fantastiskt!!

Jag har fått frågan hur en matdag kan se ut för mig, så här kommer det jag stoppat i mig idag!:)

Frukost: 1 dl mannagrynsgröt, 1dl mjölk, 1 tsk äpplemos (lågkalori)
Mellis 1: 1,5 rågi knäckemacka med smör, 1 skivat kokt ägg, lite kaviar.
Lunch: Ca 0,5 dl fullkornsmakaroner, ca 1 dl pastasås med skinka och lök, 5 skivor färsk gurka.
Mellis 2: Ca 1,5 dl Kvarg (kesella 0,3% fett och hög proteinhalt.), 4 skivade jordgubbar, 5-6 nötter (naturella para-val-cashew-nötter)
Mellis 3: 1 banan, lite nötter. (Samma sorter som ovan)
Middag: 1 liten tortilliapizza ( tortilliabröd, passerade tomater, lök, skinka, färsk tomat,  1/3 banan, lite curry, 10% riven ost).Åt dok inte upp hela!:) Kapade bort kanterna som inte hade nån gottis på sig!!:)


Mellis 4: Ca 1 dl keso, 1/3 banan, lite vaniljsocker, 1/2 rågi knäckemacka med smör, 1 skiva 17% ost, 2 skivor smörgåsgurka.


Druckit ca 1.5 liter vatten.
Syndat med en Piggelin!!:)

Japp, detta har jag stoppat i min lilla mage idag!!:)

Kramar till alla där ute!!!♥

Lyckorus!!

Ikväll är mitt inre fyllt av ett härligt lyckorus!!! Det bubblar och hoppar i kroppen som kolsyra!!
Av vad kan jag då fått denna känsla undrar ni nu förstås??
Jo, denna känsla kommer sig av något så banalt som att orka SPRINGA 1 km på löpbandet på gymmet!!! Fattar ni!!! Att jag, som HATAT att gå och springa kan känna så här!!??:) Finns det måhända, låååångt där inne, en joggare???? Ja, vad vet jag, time will tell!!:)
Jag är ialf överlycklig över detta och vill springa mera!!!:) Nästa gång kanske det blir 1,5 km, vem vet!!!;)

Efter att jag idag klarat av denna, för mig, enorma bedrift, ville jag tala om det för hela världen!!:D Men det fanns ju ingen där!!:) Nackdelen med att träna ensam!!:)
Dock pratade jag lite med en utav instruktörena som tyckte att jag varit duktig!!:) Jag hade helst velat skrika ut det över hela lokalen!!:)

Uppvärmningen stärkte mig så träningen i maskinerna gick som en dans!! La på vikt både här och där!!

Så idag är jag NÖJD och GLAD!!! :) Ock kommer troligtvis imorgon att vakna med träningsvärk!!:)

7 veckor sen op och jag springer 1 km!!!:) Härlig känsla!!!

I`m on the right track, watch out, here I come!!!:)