NEJ, INTE IGEN!!!!!!

Igår morse kände jag nått som kliade till på ryggen. Kollade lite förstrött i spegeln, men såg inget.
När jag kom till jobbet kliade det som attan! Frågade en arbetskamrat om hon såg nått på ryggen. Hon svarade att det såg ut som en liten reva av nått slag.
Under dagen kände jag att det var nått som inte stod rätt till...... De började bränna och värka på "kli-stället"...... Detta bådar inte gott tänkte jag!!!
När jag kom hem frågade jag mannen om han kunde se hur det såg ut på ryggen. Även han svarade att det såg ut som en reva, men vid andra och lite mer ingående titten, ändrade han sig och sa: " Det ser ut som små röda prickar".
Min första tanke blev: FAAN!!! :( Inte igen!!!! Jag bad J att ta ett foto på området med prickarna så jag kunde få se hur det såg ut. Bilden jag såg sa allt, BÄLTROS-helvetet är tillbaka!!! Inte konstigt att jag mått så taskigt ett par dagar och varit så trött och hängig. Jag trodde faktiskt inte att man kunde få det igen, men efter lite gogglande så förstod jag att man tydligen kan få tillbaka det hur många ggr som helst!! Vad glad man blir då!!!!
Nu har ju jag haft turen att blåsorna kommit på ska normala ställen på kroppen. Finns värre ställen än magen och ryggen att få det på. Jag har hittills varit förskonad!
Idag var jag hos på VC hos distriktssköterskan och fick mina misstankar bekräftade. Fick recept av läkaren på virushämmande medicin som nu förhoppningvis kan mota Olle i grind! Första gången jag hade bältros var det för sent att sätta in någon virusmedicin eftersom det gått mer än 72 timmar efter att utslagen visat sig. Då gick det nästan en vecka innan jag sökte vård!!  Men den här gången kom jag i tid!! :)
Jag känner väldigt trött och hängig, mår bäst när jag är i stillhet. Är ju faktiskt ett ganska så elakt virus jag fått. Igår var en otroligt jobbig dag på jobbet, och även dagen har varit tung. Återstår att se hur jag reder ut morgondagen...... Får jag bara sova ordentligt så ska det nog lösa sig.

I övrigt så känns det som om dagen varit späckad!!! Efter avslutad arbetsdag landade jag i frisörstolen hos bästa Totta för lite ompyssling. Fick en aldeles strålande ny hårfärg och en lagom klippning. Och naturligtvis så pratade vi en hel del!! :) Hon är så härlig Totta!! Saknar henne på våra danser!!!
Efter vilan i frisörstolen drog jag ut på stan för att uträtta några ärenden, växla pengar på Forex och hämta meducin på apoteket. 
Köpt sedan med mig lite middag ( kebab!) och strosade iväg till Pelarsalen för att hälsa på lite på dansen. Det var roligt!! :) Länge sedan jag var med så det var skoj att hälsa på alla igen! :)

Nu när jag landat hemma känner jag hur överjäkligt trött jag är!!! :( Uj, uj, uj, så trött och så mycket att göra!!! 
Men, som jag skrev på fejjan, vare sig jag är redo eller ej så drar jag till Danmark och dansar på torsdag!! :)

Kanske får fråga mina rumskamrater om de vill dela rum med en "pestsmittad"!! :)

Over and Out!!!  

"Hon hade ialf ambitioner.........."

Just de orden personifierar mig totalt! Jag är full av ambitioner, men de blir sällan verkställda......
Idag var EN ambition att åka direkt till FysEtt efter jobbet och köra en runda i gymet, men den sprack naturligtvis..... Dunkade huvudvärk, svidande hals och trötthet satte käppar i hjulet. Suck! :(
En annan ambition var att idag åter ta kontroll över min födokonsumtion, och det har gått sådär kan man säga.... Bläääääääääää.............
Blir så vansinnigt trött på mina undanflykter!! Hur svårt kan det vara egentligen!!!??? Vad är det min hjärna inte fattar!!!??? Segt som kola i pallet tror jag visst!! :(
Näe, nu är det banne mig stiltje med allt! Usch, blä och FY!!!!
Jag har väl som vanligt satt för höga krav på mig själv.... Att jag ALDRIG lär mig!? Lagom är ju bäst!
Vi lever ju i landet L.A.G.O.M!!!!!! :)

 Jag är så lyckligt lottad som fått/får möjligheten att genomföra en gastrik-operation. Jag skulle aldrig, och då menar jag verkligen ALDRIG, klara en så stor viktnedgång på egen hand. Jag saknar helt den diciplin som krävs, och tro mig, jag försöker verkligen VARJE dag att få det att funka, men ibland gör det bara inte det. Vid dessa tillfällen (just nu är ett sådant...) känner jag mig så maktlös!
Jag vet precis vad jag ska och inte göra, jag kan ju det där, men det funkar inte alltid..........

Men, motgångar är till för att övervinnas, och i sinnom tid gör jag det, det kanske bara tar lite extra tid.

Nu har jag fått ta ett steg tillbaka, ni vet två steg fram och ett tillbaks! :) Koncentrationen ligger nu på att få till 3 bra mål mat per dag, hitta balansen igen.
Och jag vet ju att jag KAN!!! Det handlar bara om att ta i med hårdhandskarna och ha lite j--lar annama i sig! :)

Nu ska jag bara njuta av min ledighet, som kommer om några dagar, och bara ha förbaskat roligt i Danmark!! :)
Ser verkligen framemot resan! Hade du frågat mig för några veckor sedan, hade du fått ett annat svar!
Nu längtar jag tills vi ska dra!! :)
Och skit detsamma om jag inte kan en miljon danser! Jag dansar det jag fixar och tycker är roligt!! Så det så! :)


Nu måste jag fixa till lite M.A.T!!! :) Ni ser, jag kan ju! ;)

Seg vecka.....

Ja, man kan minst sagt säga att det varit en seg vecka! :( Började bra, men blev inget vidare i slutet!

Kände redan i tisdags att nått inte var som det skulle. Dels blev jag besatt av "The PMS-monster from hell", som var lögn att blev av med, och dels började jag känna mig allmänt risig, trött, huvudvärk, ont i halsen osv.....
Trots detta hade jag en supertrevllig kväll hemma hos Jenny! :) Pratade, pratade och pratade lite till! :) Hann inte med att ventilera allt för klockan sprang iväg, men vi får se till att ses snart igen! :)
I onsdags var jag så trött att jag inte visset vart jag skulle ta vägen!! :( Kändes som jag gick i dvala!! När jag kom hem från jobbet SOV jag ett par timmar. Totalt slut!
Piggade dock på mig så jag kunde träffa mina vänner en stund på kvällen! :) Trots trötthet blev det en toppen kväll som vanligt! :)
På torsdags morgonen hade jag bly i fötterna! Så seg och trött! :( Hade spränghuvudvärk HELA dagen! Gav inte med isg trots pillertrillande!
Segade mig igenom dagen på jobbet som avslutades med lite specialkostutbildning på eftermiddagen.
Under eftermiddagen började jag må illa...... NEJ tänkte jag!! Inte magsjuka......Usch.......
Mådde illa och hade ont i huvudet hela kvällen! Blääääää.......Blev dock inget mer av det som tur är!
När jag vaknade på fredagsmorgonen mådde jag fortfarande illa och hade huvudvärk, pallade bara inte att gå upp och iväg till jobbet..... Fick bli en hemma dag, tyvärr........
Somnade om strax efter sex på morgonen och vaknade inte förrän ca 12,00!!! Då hade jag sovit i nästan 13 timmar!!!! :O Snacka om TRÖÖÖÖÖÖTT!!!
Under fredagen började jag känna mig bättre och piggare. Troligtvis behövde kroppen lite sömn och vila.....
Har haft ganska mycket om mig och kring mig de senaste veckorna och kanske inte kopplat av som jag skulle behöva.... Kört stenhårt med träning och dylikt....Blev nog lite för mycket för kroppen....... 

Känner mig fortfarande lite seg och trött, men inte som tidigare i veckan som tur är.

Idag har jag och mannen varit en tur till HC och shoppat lite. Inhandlat lite pryttlar till den stundande Danmarks resan! :) Fick dock inte tag på allt jag skulle ha, så det får bli lite shopping i veckan oxå! :)
Måste växla lite kosing oxå, och klippa mig, och handla lite till och fixa lite här och där och PACKA!!!! Kommer bli en hektisk vecka!! Tur att det är sportlov, då är det ialf lite lugnare på jobbet! :P

Ikväll ska vi gästa svåger och svägerska, ska bli trevligt! :)
Imorgon ska bästa C och jag gå på bio och se Burlesque. Härligt!! :) Mycket bra musik i den filmen!

Tack o hej!! :)