Malmö T & R!

Helgen blev precis så bra som jag önskade att den skulle bli! Jag och mannen i mitt liv har haft det sååååå bra! Detta var precis vad vi behövde. På livets brokiga väg är det lätt att tappa bort varandra, då behövs tid för omtanke, kärlek och närhet. Allt detta har vi haft mängder av i helgen! Är så lycklig och glad! Sprudlar av nyvunnen kärlek, känner mig nästan lite nykär! Vi har levt gott i helgen. Bott på toppen hotell, mysigt rum med supersköna sängar, underbar frukostbuffè, härlig personal, ja allt man kan vilja ha ut av en hotellvistelse. Vi har ätit gott, fikat gott, unnat oss! Vi har strosat omkring i stan, jag har shoppat, vi har varit på modellbyggartävling och sett det mest otroliga byggen, blev så faschinerad av dess totala detaljrikedom! Mannen i mitt liv var mer än nöjd med det besöket!:) Vi kom hem ordentligt, trots problem med tågförbindelserna. Vi åkte kungligt hem och jag njöt utav det oxå! Surfade, läste och sov istället för att lägga ner en massa negativ energi på att oja mig för det som hänt. Både jag och mannen i mitt liv tog det med ro, fanns inget annat att göra. Klart vi blev förundrade när vi kom till Malmö C och vårat tåg gått ifrån oss iom tidigarelagd oinformerad avgång, men allt löste sig till det bästa! Med positiv anda kommer man långt! Det bästa utav allt är att vi njutit lika mycket båda två av denna helg, v kommer att leva på den lääänge! Till saken hör att vi redan planerat in ett återbesök!:) Inväntar vårsolen och ljumma kvällar! Bilder från helgen finns på http://dayviews.com/#!/missmariafia/home/

Hemväg......

Efter en helt underbar helg i Malmö är jag och mannen imitt liv på väg hem. Att blogga på X2000 går aldeles utmärkt!:) Trots morgonens tågproblem löste sig allt till det bästa. Är glad att vi är påväg hem och väldigt tacksam över att vi kunde lösa ut de allt för dyra X2000 biljetterna. Tänker på de som inte kunde det. Undrar i mitt stilla sinne hur de tar sig hem? Har så mycket härliga minnen efter denna helg och jag kommer att leva på dem länge! Har bestämt att vi ska göra en liknande resa någon gång på vårkanten, och kanske bär det av till Malmö igen. En mycket fin stad med mängder att utforska! Batterierna fulladdade!:)

Glädje!

Härligt uppvaknande i Malmö! Underbar frukostbuffe som intogs i lugn och ro. Promenad genom stans dimhöljda skyar. Härligt söt kaffelatte on the go.
Nu strosa omkring med mycket nöjd make på modellbyggatävling.
Vilken toppenstart på helgen!!!