Hetta till!

Ja mina vänner, nu börjar det hetta till!:) 12 dagar kvar till BF, vecka 39 påbörjad!:)
Varit hos BM idag på koll, allt var som det skulle.:) Skönt! Bra blodtryck, bra HB, Sf-måttet ökat med 1 cm sen sist och magen har sjunkit ner, bebbe fixerad och låg så fint, hjärtslagen precis så bra som det brukar.:) Med andra ord så var allt perfekt!:)
Haft en hel del sammandragningar och förvärkar (tror jag ialf att det är) i helgen. Bra att kroppen börjar att arbeta för vad som komma skall. Väntar med spänning på när det ska "dra igång" på riktigt, kan blir när som helst nu.:)
Kännt mig väldigt trött och sliten sista dagarna, ont i höfter, rygg, främre och bakre fogarna, det har börjat att knäppa och knaka i mig när jag går och det är en spännande upplevelse kan jag lova.;) Hörs t.o.m ut så att säga!:) Nattsömnen  funkar sådär, vaknar typ en gång i timman, antingen för att vända på mig i sängen eller för att gå på toaletten, eller oftast båda och!:) Kroppen förbereder sig för vaknätter tror jag allt.;)
Oron som jag haft/har i krppen börjar att ge med dig och jag har kunnat slappna av lite mera. Fått prata med kuratorn på BM-mottagningen och det kändes ganska skönt. Dock har den inte helt lämnat min kropp, men det känns ialf bättre.
 
Nu gäller det att försöka fördriva tiden på bästa sätt.:) Får se vad denna vecka har att erbjuda. Lovat mig själv att försöka vila så mycket jag kan, känns som om det är läge för det nu.;) Doxk har jag väl tänkt att sysselsätta mig lite ialf, dagarna blir så fasligt långa annars.:)
 
Helgen som varit har verkligen hållit mig sysselsatt.:)
I lördags storstädade mannen i mitt liv och jag vårat lilla bo, och det tog på krafterna kan jag lova.;)
Vi var även ute på restaurang och firade lilla mormor som fyllt 85 år i veckan. Efter restaurangbesöket blev det fika och semeltårta hemma hos oss. En mycket trevlig eftermiddag/kväll!:)
Igår, söndag, var det dax för nästa kalas!:) Då var det lilla jag som skulle firas!:) Kaffe, fralla med gott pålägg, tårta och lite kakor stod på menyn. Blev en mysig eftermiddag med mycket prat, skratt och glada miner. Fick fina presenter och vackar blommor. Tack till er alla!!♥
 
Vår lilla Knapp♥ lever rullan i mammas mage allt som ofta.♥ Då är lilla mamma nöjd!:) När det blir för lugnt kommer oron smygande och jag pillar, petar och buffar för att väcka den lilla!;) Stackars barn som aldrig får sova!;)
Ett par kvällar har det buffats och stökats så dant så hela magen har böljat.:) Janne tittar faschinerat kan jag lova!:D Hela havet stormar på minimal yta kan jag lova!:) Helt underbart att se och känna!!♥♥
 
Så, nu tar vi ett djupt andetag och väntar vidare på vårat lilla hjärta!♥ Komsi, komsi, lilla bebbe, du är så efterlängtad och välkommen!♥♥ Mamma och pappa är redo att ta emot dig!♥♥
 

Fixerad!

Idag var det ÄNTLIGEN dax för ett besök hos BM igen. Skulle vilja gå dit varje dag för koll om jag fick!;)
Allt var som det skulle, bebbes hjärta slog så fint men BM fick styra lite för att kunna mäta ordentligt för bebbe rörde på sig hela tiden. Magen hade vuxit 1 cm sen sist och jag följer normalvärdesskalan fullt ut. Känns bra!:) Blodtrycket var som vanligt ganska lågt, men helt ok, likaså urinprovet var bra. De blodprover jag tog sist jag var där var oxå bra, läkaren tyckte att allt var ok. Sen hade det lilla livet fixerat sig oxå! Spännande!:) Nu är allt färdigbakat så nu är det bara att komma till oss du lilla Knapp!♥
Allt är bara bra med bebbe och mina värden är oxå bra, nu gäller det bara för lilla mamma här att få bukt med sin oro över att något ska hända bebis. Jävligt svår oro att fajtas med kan jag lova, men jag jobbar på det varje dag.
BM skojade lite med mig när hon mätte hjärtljuden på bebis och sa att du skulle väl helst vilja bo hemma hos mig nu så att jag skulle kunna kolla det här minst 3 ggr per dag!:) Ja tack gärna, svarade jag!;)
Som tur är så har jag världens bästa BM, har haft mycket mailkontakt med henne senaste veckan pga den oro som jag har i kroppen och det känns jättebra att kunna ventilera med henne och veta att hon förstår mig. Fick tack o lov en tid hos henne redan nästa måndag, vill inte vänta 14 dagar, då blir jag nog tokig.;)
Sen vet jag att jag alltid är välkommen på FL om jag skulle behöva det, det känns tryggt att veta.
Det mantra jag går efter nu är att allt kommer att bli så bra så bra, snart kommer vårt lilla undervek till världen och mitt och Jannes nya liv börjar!♥♥ Åhhh vad vi längtar efter dig lilla Knapp!!!♥♥
 
 

En uppdatering!

Inte bloggat på några dagar, men det är ju iofs inte så ovanligt i mitt fall.:)
Tänkte nu ialf ge mig på en lite summering av vad som hänt i mitt liv.:)
 
I lördags var det dags för guldklmpen Charlies dop.
Blev en jättetrevlig eftermiddag och kväll med mycket god mat och fika. Lillkillen var så duktig i kyrkan, sa knappt ett ljud utan var väldigt nyfiken och med hela tiden.:) Var härligt att se!
Hela dopakten var jättevacker med mycket fin och bra musik. Rann en tår nerför mina kinder mer än en gång kan jag säga. Man är rätt så lättrörd i det tillståndet jag befinner mig i, dvs höggravid.;)
Här kommer ett axplock av bilder från en härlig dag.♥
 
 
Charlies moster Louise var gudmor och läste fin dikt.♥
 
Tyst som en mus och vääääldigt intresserad av dopvattnet.:) Duktiga killen!:)
 
Döpt och klar!:) Charlie is my name!:)
 
Ett dignande fikabord!:) Mumsigt!:)
 
Härlig tårtbuffe!:)
 
                                                                           
 
Här är jag, Charlie, Magnus, Stefan!♥
 
Sammanfattningsvis en härlig dag med vår underbar släkt.♥
 
I söndags var det fika på stan som gällde. Träffade mina polare på Waynes och vi satt lääääänge och pratade. Var toppen att ses, var ett tag sedan vi träffades och jiddrade. Tiden gick fantastiskt fort kan jag lova!:) Hann med att käka lunch tillsammans oxå!:) Tack för den stunden mina vänner!♥
 
Måndagen gick i lugnets tecken. Slappade mest framför datorn och tog det lugnt. Riktigt skönt!
Avslutade dock dagen med att hälsa på min "kusin" Karin och hennes familj. Var läääänge sedan vi sågs, så det var mycket att ventilera kan jag lova.:) Vi bjöds på god mat och fika och satt och pratade i timvis.
 
På vägen hem hämtade vi upp lilla mammsen som skulle vara några dagar hos oss i stan.
Har haft mycket oro i kroppen den senaste tiden pga vissa omständigheter som jag inte vill ta upp här, så min älskade mor har varit hos mig och hållt mig sällskap i några dagar.
När man går ensam hemma hela dagarna och är mer än överkänslig just nu, så gör sig oro och tankar mer än påminda tyvärr, man hinner tänka way to much så att säga.;)
Är så tacksam att mamma varit hos mig, vi har näääästan bara tagit det lugnt och haft det skönt, helt toppen.:) Såååå glad och tacksam att hjärtat svämmar över!♥♥ Tack älskade mor för att du alltid finns där för mig och ställer upp!!♥♥
 
Fick en underbart söt liten hemstickad kofta till Knappen♥ av mamma. Älskar den!!!
Tack älskade mor för den!!♥
 
Nu kan jag lova att det verkligen är nedräkning på hög nivå!
Jag är redo, Janne är redo, nu är det bara för vårat lilla hjärtegryn att komma.♥ (Dock lovat min BM att det inte ska bli innan v 37 är fullgången :) )
Vi längtar och väntar på dig lilla Knapphjärta♥!
 
 
24 days and counting.......:)
 
( Ber om ursäkt för den dåliga kvaliten på vissa bilder, glömde naturligtvis kameran hemma;) )