1:a Advent!!

Min 1:a advent har varit såååå bra!:) Hela helgen har varit underbar!!! Jag önskar och universum ser till att mina önskningar blir till sanning. Kan det bli bättre???;)





Där!!!!

Jag är precis där jag vill vara!! Insikten gör mig varm i hela kroppen och jag njuter!
Allt det jag har och är i dag har jag önskat, och vetskapen om att mina önskningar slagit in är underbar.
Min nya följeslagare "LOA" visar mig vägen på sitt aldeles egna sätt och jag är villig att följa stigen framåt, uppåt, mot nya mål och insikter.
Det vi önskar och tänker gör oss till de människor vi är och blir. Tankens kraft är förunderlig!
Jag förkovrar mig nu i boken The Secret, Hemligheten, och bara genom att läsa de första 10 sidorna ger mig kraften, viljan och tanken.
Fantastiskt universum vi lever i, som ger oss det vi önskar och tänker!


 
Haft en sådan underbar lördag! Delar med mig av den i form av lite bilder!:)

Min egenhändigt gjorda Latte!Ett bra inköp!Present till någon!!!:) Spännande va!?:)Slimlinne!!!:) var mkt spännande att ha på sig!!:)Bästa kaffet som finns!!Lördagsmys!:)Middag!!!:)Mina två älsklingar!!!

Speciell dag.......

Idag är en speciell dag....... Tillsynes en dag som alla andra, men för mig en dag med mycket betydelse.
Jag skrev en status på FB idag som löd:"Idag firar jag halv födelsedag"! En aning kryptiskt kan tyckas, och kanske var det meningen att vara det. ;)
Just det här datumet, den 24:e, för exakt 6 månader sedan genomfördes mitt livs förändring på Ersta sjukhus i Stockholm. En förändring som jag funderat länge på , en förändring som jag längtat efter, en förändring som jag våndats över, men som jag tillslut, stolt och modig genomförde.
Jag tänker idag tillbaka på den dagen i Maj då hela mitt liv tog en vändning, till det bättre ska tilläggas.
Jag tänker tillbaka  och minns allt som om det vore igår. Jag minns känslorna, jag minns dofterna, jag minns bilderna, ja, jag minns allt.
Men mest av allt minns jag min beslutsamhet och min styrka och jag är så stolt över mig själv.

De gågna sex månaderna har inneburit både höga berg och djupa dalar. De har inneburit viss smärta, de har inneburit glädje och lycka, de har inneburit ren och skär eufori och framför allt har de inneburit en fantastisk upplevelse och resa mot ett bättre liv.

Jag lever idag ett helt fantastiskt liv! Jag lever fullt ut, jag lever 100%! Jag har idag det liv som jag strävat efter att uppnå i så lång tid, och att äntligen vara där känns underbart! Jag mår så bra och är så tacksam över det!!

Jag har även på andra sätt tagit mig vidare i livet. Jag lär mig i dagsläget att leva efter en filosofi som jag valt att ta till mig och jag mår bra utav det. Att leva sitt liv genom Lagen om attraktion har öppnat upp en helt ny värld för mig. Jag har insett att det sätt jag tidigare levt inte varit helt rätt för mig, jag har inte mått bra av det.
Jag lär mig nu ständigt nya saker och nya insikter kommer till mig. Jag faller tillbaka i mitt gamla tänk titt som tätt, men jag hittar tillbaka på rätt spår snabbare och snabbare.
Jag har genom detta nya synsätt mött en fantastisk människa, en mentor, som öppnat upp ögonen på mig väglett mig på rätt spår.
Jag tillbringade igår några timmar med henne och det var helt underbart. Hon lär mig hela tiden nya saker och jag suger åt mig som en svamp. Sen måste jag givetvis sorter och tänka igenom mina nya kunskaper, men jag lär och är på rätt väg! 
När vi skildes åt igår kväll hade jag mycket att fundera på, men jag kände mig så glad, lycklig och full av sprudlande energi!


Idag firar jag sex månader som gatrikbypassopererad och jag är stolt och tacksam!