24/4!!!!

Konstaterade nyss att det idag bara är en månad kvar tills det är dags!!! :) Jösses vad tiden går fort!!! :) Helt tokigt!!! :) Jag är så laddad!!! Vill NU!!!! :) Känslan i kroppen är LÄNGTAN!!! Ja, ni läste rätt!!! LÄNGTAN!!! :)

Har idag beställt hem allt "flyt" från Modifast. Bidde 12 kartonger blandade godsaker. Valde dock till största delen kalla sorter, så som choklad, hallon, banan och puddingarna. Har dessvärre hört att de varma sopporna inte är nått vidare, men jag tog  med en sparris-variant så får jag se vad jag tycker om den. 2 Maj smäller det, då är det dags för flyt!!! :) Spännande!!!

För övrigt så har påskhelgen varit TOPPEN!!! :)
Jag har dansat, vilat, ätit gott, träffat när och kära, pysslat lite hemma och njutit av det underbara vädret!!!:) Kan faktiskt inte bli mycket bättre än så här!! :) Fantastiskt skööööönt!♥

Nu laddar jag för sista lediga dagen innan det är dags att återgå till vardagen.
Känner dock en liiiiten retning i halsen ikväll coh det bådar inte gott!! :( Nån förkylning har jag defenitivt inte tid med!! :)

Kortis blogg idag!!:)

Kärlek till alla!!♥♥♥

Kommentarer :

#1: Mamma

Härligt dotra mi! Behåll din känsla. Allt kommer att gå toppen ! Kurera din hals, inte bra att bli förkyld nu !!! LY

skriven
#2: Christina Karlén

Wow, Maria, hade inte en aning om vad du står inför. Det är ju alldeles otroligt, att du fattat mod att så rakt prata med din läkare, att du fick en remiss så snart och att det är dags SÅ SNART! Jag skickar dig tusen tankar och tusen kramar! Det här fixar du! Du är så noggrann och nu känns det som om du är riktigt peppad, förberett dig med Modifast och allt! Vill gärna höra hur du känner dig och hur det går. Håller gärna kontakten. Jag läste lite på din blogg, känner igen allt du skriver. Har liksom struntat i min vikt, hela livet. Men just det där att det t o m känns jobbigt att dansa (jag vet att du brinner för Line-Dance, jag älskar folkmusik och polskedans, men känner mig så tjock och oattraktiv så det känns inte roligt längre.....)jag har aldrig bantat, inte brytt mig. Ibland går det liksom av sig själv, det bara försvinner 10 kg, när livet är riktigt bra. Hur? Förmodligen rör jag på mig mera, äter mindre kakor och skit. Och så har jag konstaterat att jag går ner i vikt när jag jobbat i kök! Upp i vikt när jag suttit på kontor, på Sjöfartsverket och Arbetsförmedlingen. Köksjobb är ju väldigt fysiskt, man går mycket, rör sig, lyfter, rör, häller, plockar disk, städar. Du vet! Än en gång, LYCKA TILL med det du har framför dig. Är glad att höra ifrån dig! Kram, Christina

skriven

Kommentera inlägget här :